GreenBees första klubb


GreenBees mission är att samla människor till värdiga samtal kring växt och utveckling i vardagen. Här blandas texter, filmer och poddar från inspirerande lärare, coacher och föreläsare i ett öppet och inspirerande forum där vi tillsammans stödjer varandra till att fortsätta utvecklas.


I en värld där vardagen ständigt utmanar oss att ta uppmärksamhet från det som verkligen är viktigt så får du som medlem en struktur för att föra ditt liv DITT liv framåt i DIN önskade riktning med ett team som är redo att stödja dig att leda ditt liv framåt.

GreenBees forum klubbar är öppet för alla som är intresserade och mycket av samtalen hämtar värde från de olika online-utbildningar som vi erbjuder. Därmed är det en extra värdefull plats för den som gått en utbildning hos oss eller någon av våra partners, går en utbildning just nu eller står i begrepp att göra det i framtiden.

"Ett rikare liv" i samarbete med Balansekonomi


"Ett rikare liv" är vårt klubbrum för dig som är intresserad av att utveckla livet i stort. Få mer tid, mer pengar och mer energi att disponera som resurser för dig att förvalta vidare. Värd för detta rum är utbildningsföretaget Balansekonomi.

Varje månad - ett nytt tema, hela året. Den 1:a varje månad öppnar "Ett rikare liv!" ett nytt klubbrum med ett speciellt tema valt för att inspirera och utmana dig att bygga ett rikare liv i vardagen. Filmer, texter och poddar blandas med forumtrådar och livecoaching, helt utan extra kostnad för alla klubbmedlemmar.

En klubb om livsekonomi helt enkelt! Oavsett vilket tema som pågår kan du alltid räkna med:


  • Delta i diskussioner, ställ frågor och få prioriterade och personliga svar av Balansekonomis coacher och grundare.


  • Få stöd, kommentarer och konkret hjälp från alla medlemmar.


  • Ta del av filmade reflektioner minst en gång i veckan


  • Delta i vår online-fika varje fredag där vi diskuterar ett perspektiv på temat.


  • Delta i exklusiv live-podd med eftersnack varannan vecka


  • Påverka oss och låt dig själv bli påverkad av oss!


Juli 2021
"Spendera tid"

Titta på listan av vad du vill uppnå. Titta på hur du prioriterar din tid. Ligger dessa två i linje med varandra? Denna månad undersöker vi relationen mellan den “inre chefen” och den “inre arbetaren” och ser om det finns uppdatering att göra på vår förmåga att planera för att lyckas med det som just vi vill lyckas med.

Augusti 2021
"Glasväggar och glastak"

Vad vill vi ska hända som inte verkar hända? Vilka glasväggar och glastak kan man misstänka finns där som står i vägen för dina genombrottsresultat? Den här månaden letar vi efter begränsande sanningar och undersöker om det finns anledning att uppdatera vad vi ska tro om oss själva och om omvärlden för att göra det lättare att ge oss i kast med de kommande utmaningarna. 

September 2021
"Rum som ger energi"

Se dig omkring i de “rum” där du spenderar dina dagar. Vad ger dig energi och vad tar din energi? Denna månad undersöker vi hur vår fysiska omgivning får oss att må och ser om det finns uppdateringar att göra i att skapa förutsättningar för en mer energigivande omgivning.

55,20 kr/månad

Betalning per månad

Ingen bindningstid

This is a subscription product billed on a monthly basis until you cancel. Cancel anytime from the account management page.
662,40 kr

Betalning för 12 månader