GreenBee Club


GreenBees mission är att samla människor till värdiga samtal kring växt och utveckling i vardagen. Här blandas texter, filmer och andra spännande inslag från inspirerande lärare, coacher och föreläsare i ett öppet och inspirerande forum där vi tillsammans stödjer varandra till att fortsätta utvecklas.


I en värld där vardagen ständigt utmanar oss att ta uppmärksamhet från det som verkligen är viktigt så får du en struktur för att föra ditt liv DITT liv framåt i DIN önskade riktning med ett team som är redo att stödja dig att leda ditt liv framåt.

GreenBee Club är öppet för alla som är intresserade och mycket av samtalen hämtar värde från de olika online-utbildningar som vi erbjuder. Därmed är det en extra värdefull plats för den som gått en utbildning hos oss eller någon av våra partners, går en utbildning just nu eller står i begrepp att göra det i framtiden.


"Ett rikare liv" är vårt klubbrum för dig som är intresserad av att utveckla livet i stort. Få mer tid, mer pengar och mer energi att disponera som resurser för dig att förvalta vidare. Värd för detta rum är utbildningsföretaget Balansekonomi.


En klubb om livsekonomi helt enkelt! Oavsett vilket tema som pågår kan du alltid räkna med:

  • Delta i diskussioner, ställ frågor och få svar av Balansekonomis coacher och team.

  • Få stöd, kommentarer och konkret hjälp från alla medlemmar.

  • Påverka oss och låt dig själv bli påverkad av oss!