Ready... Steady... TRADE!


Ready… Steady… TRADE! riktar sig till dig som är trader och vill kunna hantera dina känslor bättre under dagens handel. Kursen innehåller enkla och kraftfulla verktyg som gör dig mer medveten om tankar och känslors påverkan på dina beslut. Idéen är att bygga upp förmågan att hantera de känslomässiga risker som uppstår i handeln och på så sätt handla i enlighet med din tradingstrategi utan att falla för flockbeteenden eller annan påverkan utifrån. 

Oavsett om du handlar aktier eller annat på börsen kanske du känner att du skulle behöva en stadigare inre grund att stå på? Under kursen erbjuds du en intressant och tidvis omvälvande resa för att stärka din inre grund, den Emotional Fitness du redan har.

Du lär dig skifta sinnesstämning utan att lägga locket på obekväma känslor. Du lär dig samtidigt att stärka öppenheten, flexibiliteten och din entusiasm, kanske rent av passion, för börshandel. Att vara öppen och flexibel är en bra bas för att kunna ta till vara på börsens alla möjligheter.

Mitt mål med Ready, Steady, TRADE! är att du som älskar trading ska kunna ha en lång och givande relation till börsen.
Ready... Steady... TRADE!


3 steg att använda i din dagliga förberedelse inför trading samt en trading version av After Work. Kursen vänder sig till dig som:

Är både proffs och nybörjare och vill öka förståelsen för hur tankar och känslor påverkar dina beslut.

Vill bli mer känslomässigt stadig och flexiblare i olika situationer för att kunna göra fler hållbara trading beslut.

Är medveten om all sorters risker, även känslomässiga, och kunna återhämta dig snabbare vid både vinster och förluster.

Vill kunna analysera dina beslut om att köpa eller sälja inifrån och ut och att bli bättre på att genomföra din trading strategi och justera den efter behov.

Helt enkelt kan du ha roligare på börsen när du mår bra och verkligen är i form för att fånga all dess möjligheter!Betalning


Johanna Wallin


Johanna Wallin är ingenjör, kommunikationsvetare, coach, konstnär och författare till boken Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut. Johanna har under sitt arbetsliv sett ett glapp mellan dem vi säger oss vilja vara och de strukturer vi har i arbetslivet för att stötta oss att lyckas. Idag arbetar hon med att skapa tid och plats för både tankar och känslor i arbetslivet och medvetenhet om att känslor ökar förmågan att fatta hållbara beslut. 

Johannas bakgrund som både ingenjör och konstnär är en perfekt kombination för att skapa struktur i kaos. Med hennes guidning kan du som trader blir mer lättrörlig och hantera alla de okända faktorer och bristen på kontroll som finns inbyggt i handeln. Med nyfikenhet och medkänsla vidgar hon din förmåga att se på situationen inifrån och ut. Med träningen och verktygen i kursen kommer du att stretcha dig, bygga upp din känslostyrka och öka din uthållighet och återhämtningsförmåga. Ett självledarskap som kan vara till nytta både i ditt jobb och privat.